Een advies afgesteld op jouw huid

Ik kwam bij Anita met een best wel onzuivere huid. Nu is dit helemaal onder controle en komen de gewraakte pukkeltjes nauwelijks nog terug. Naast de behandeling van Anita, waar je weer als herboren vandaan komt, ben ik ook zeker fan geworden van het product Image. Door die producten thuis te gebruiken verzorg je je huid heel mooi. Het fijne bij Anita is dat je zelf kunt bepalen hoever je gaat in de thuis producten. Wil je bij de basis blijven is prima, maar wil je meer dan krijg je een advies afgesteld op jouw huid en waar het behoefte aan heeft.

Gun het jezelf, die verwennerij

Ik ben zelf ondernemer en perfectionist. Ik zie dit terug in Anita haar werk en passie voor huidverzorging en huidverbetering. Als je in de stoel ligt gaat het ook echt om jou en jou wensen. Anita geeft daarbij de passende behandeling en het juiste advies voor thuis. Dit moet je ervaren hebben en op de bucket list hebben staan. Gun het jezelf, die verwennerij

De behandelingen zijn werkelijk fantastisch

Sinds ik bij Anita kom, is mijn huid weer onder controle. De behandelingen zijn werkelijk fantastisch en mijn huid wordt steeds beter. Anita neemt de tijd voor je, adviseert en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De producten van Image zijn inmiddels onmisbaar voor mij geworden. Het is even een investering maar ik kan het echt iedereen aanbevelen!

Een veel rustigere huid

Al na 1 behandeling een veel rustigere huid, top resultaat!

Pure verwennerij

Een behandeling bij Anita is pure verwennerij. Anita is professioneel en oefent haar vak met passie uit. Geeft goed advies en…niet onbelangrijk, is een zeer prettige persoonlijkheid!

Super producten

De behandelingen zijn effectief en ontspannend! Daarnaast werkt zij met super producten. Anita neemt de tijd voor je, kijkt goed wat de huid nodig heeft en werkt met passie.

Met veel liefde

Al heel wat jaren kom ik bij Anita voor een schoonheidsbehandeling en massage. Mijn huid is veel rustiger geworden en de massage is pure ontspanning. Anita doet haar werk heel professioneel en met veel liefde en heeft daarbij oog voor de mens die bij haar in de stoel ligt. Ik zou haar absoluut bij iedereen aanraden !!

Goede combi

Geweldige behandeling gehad. Anti age en ontspannende massage. Goeie combi.

Heerlijke fijne behandelingen

Anita is een zeer kundig, toegankelijk persoon, neemt alle tijd en werkt met fijne en goede producten waarin je zeker verschil voelt en ziet je huid daardoor opknappen! Anita weet altijd raad, ik voel me altijd op mijn gemak en ga na alle heerlijke fijne behandelingen blij en met een goed gevoel weer naar huis. een echte aanrader!

Anita heeft echt passie

Bij deze praktijk kom ik al heel wat jaartjes! Super fijne behandelingen met TOP-producten! Anita heeft echt passie voor haar werk! Neemt alle tijd voor goed advies. Kortom, een aanrader! 👍

Het is gewoon top!

Al een hele tijd kom ik bij Anita en altijd is het weer hééérlijk. Ze zoekt naar de perfecte balans van wat goed is voor je huid en de ontspanning tijdens de behandeling. Steeds heeft ze weer iets anders/nieuws te bieden en alles wordt zeer professioneel uitgezocht en uitgevoerd. Dit doet ze allemaal met haar nooit aflatende toewijding en enthousiasme. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke aandacht aan beide kanten, gezelligheid èn een kopje thee/koffie na de behandeling. Kortom: TOP!

De behandeling en ons contact doen mij altijd goed!

Inmiddels ben ik al heel wat jaren naar tevredenheid klant van Anita Ricken.

Als ik bij Anita op de behandelstoel lig, weet ik dat ik in goede handen ben en kan dan zeer relaxed van een optimale uitstekende behandeling genieten, met altijd goede adviezen. Haar leergierigheid en daardoor dus ook regelmatige scholingen houden Anita goed op de hoogte om  de behandelingen steeds weer met goede  up to date en zelfs uitbreiding van kennis te kunnen geven.

Wat me altijd weer goed doet, is de goede behandeling maar ook zeker ons moment van een traan en een lach altijd geïnteresseerd hoe het gaat, en hoe de voorgaande behandeling was ervaren.

Voor mij is het zeker een ontspannen moment!!

Een behandeling bij Anita is altijd meer dan compleet!

Voor de behandeling wordt er eerst gekeken wat het beste kan, dus ze doet niet zomaar wat.
Tijdens de behandeling zorgt ze voor 100% dat je ontspannen bent en blijft d.m.v. zachte muziek, maar ook de temperatuur wordt nauwlettend in de gaten gehouden (niet te warm in de zomer en niet te koud in de winter). Je ligt prinsheerlijk op een fantastische stoel/ bijna bed.

Ze neemt alle tijd voor de klant. Voor mij behaald ze bij elke behandeling opnieuw een 10!!

Een fijne persoonlijke werkwijze en ontspannen sfeer

“Ik ben erg tevreden over de behandelingen bij Anita. Veel goede adviezen en prettige producten, maar ook zeker oog voor mijn eigen wensen en budget. Een fijne, persoonlijke werkwijze, en een ontspannen sfeer in de praktijk.”