Ben je de 40 al gepasseerd? Of ligt dat inmiddels al een tijdje achter je en ben je een 50+ of 60+ er? Dan zul je ongetwijfeld gemerkt hebben dat je huid is veranderd. Het jeugdige is er af. Als je in de spiegel kijkt zie je dat je huid is ouder geworden. Misschien ben je al in de overgang of ben je er al doorheen.

Toegegeven, een enkele vrouw met goede genen, lijkt de tand des tijds goed te doorstaan, maar grote kans dat jij tot de grote groep vrouwen hoort, die zich in 1 of meer van onderstaande dingen herkent.

  • Mijn huid is futloos en slapper geworden.
  • Mijn huid heeft geen frisse uitstraling en glans meer.
  • Mijn huid voelt droog en trekkerig. Helemaal als ik net uit de douche kom.
  • Mijn huid is ook niet meer zo egaal.
  • Mijn gezicht lijkt minder vol als vroeger.
  • Mijn kaaklijn is ook niet meer zo strak als vroeger.
  • Ik kan toch echt niet meer om de rimpeltjes heen.

Ook al zul je met de meest luxe behandelingen, niet meer je huid terug krijgen van toen je 20 of 30 was, sorry! Je kunt wel je huid enorm verbeteren door je huid de allerbeste huidverbeterende thuisverzorging te bieden. Neem van mij aan dat die thuisverzorging i.c.m. je leefstijl 75% van je resultaat, bepaalt. Aan mij de taak om jouw wensen helder te krijgen en om jou een passend advies te geven, over hoe je dit kunt aanpakken. Ik zal je altijd een eerlijk advies geven. Soms betekent dit dat ik je zal moeten vertellen dat een bepaalde wens niet haalbaar is, maar veel vaker, zie ik, dat er heel veel mogelijk is.

Wil je het plaatje compleet maken en dit ook met anti-aging behandelingen combineren? Dan kan dat natuurlijk. Het is juist die combinatie van dagelijkse huidverbeterende thuisverzorging, huidsupplementen, leefstijl en anti-aging behandelingen, die samen het mooiste resultaat geven.

Een exclusieve anti-aging behandeling, zoals die bij mij in de praktijk wordt gedaan, kun je -never nooit – , thuis. Je gaat met zo’n behandeling letterlijk de diepte in. Wij vrouwen zijn over het algemeen, best druk. Hoe fijn is het dan om jouw me-time te creëren met een anti-aging behandeling om jouw huid mooier te maken, terwijl je op een heerlijke luxe behandelstoel, tot rust komt.

Er zijn tal van behandelingen, die geschikt zijn voor de 40+ vrouw. Ik adviseer je graag.

Meet & Treat