Ik ben Anita en sinds 2006 eigenaresse van
Praktijk voor huidverbetering ANITA RICKEN.

Kwaliteit is heel belangrijk

In de afgelopen 12 jaar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het behandelen van huidveroudering en huidproblemen en nog steeds staan scholing en ontwikkeling bij mij hoog in het vaandel. Zo kun je er vanop aan dat je in goede handen bent.
Ik neem de tijd voor jou, met professionele huidbehandelingen, voedingstips, ondersteuning, begeleiding, eerlijk advies en meer. Mijn uitgangspunt hierbij is wat zou ikzelf prettig vinden en waarderen? Vanzelfsprekend werk ik alleen met kwalitatieve producten en technieken die jouw huid echt mooier kunnen maken. Kom je bij mij, dan wil ik je geen dingen beloven die niet kunnen, maar zal ik je eerlijk advies geven over wat je mag verwachten.
Het 3 jaar op rij mogen ontvangen van mijn IMAGE SKincare award for outstanding performance, zie ik als een hele mooie bevestiging van mijn werk en ik ben hier vanzelfsprekend, heel trots op!

Van binnen en van buiten

Ik geloof er echt in dat het totaalplaatje van binnen en van buiten, bepaalt hoe jij je voelt en wat je uitstraalt. Die balans is dus heel belangrijk. Leefstijltips en voedingsadviezen zijn een mooie aanvuling op de huidverbeterende en huidverjongende behandelingen.

De klant staat centraal

Bij mij in de praktijk staan gastvrijheid en persoonlijke aandacht voorop. Ik vind het belangrijk dat mensen zich hier op hun gemak voelen en dat de tijd hier even stil lijkt te staan. Er is heel veel vraag naar mijn exclusieve anti-aging behandelingen met wellnesstouch. M.a.w. heerlijk genieten, zonder concessies te doen aan het resultaat. Dit zoek ik zelf ook altijd. Die huid lekker aanpakken, maar tegelijkertijd even bijtanken. Het nuttige met het aangename combineren, zeg maar. Ik haal ook bijzonder veel voldoening uit de begeleiding van mensen met acne of een ander huidprobleem. Het is zo mooi om te zien als mensen weer blij worden, als ze in de spiegel kijken!

Awards

Winnaar van de IMAGE Skincare Award Outstanding Performances in 2017 + 2018 + 2019