Prijs: € 92,-
Duur circa 60 minuten (afhankelijk van soort peelingbehandeling en/of uitreiniging)

Een IMAGE peeling behandeling, voor dat stapje meer, op de weg naar huidverbetering.  Je huid krijgt haar jeugdige glans terug en fijne lijntjes worden verfijnd. Of een huidprobleem zoals acne, een vette huid,  een vochtarme huid, een rode huid, een geirriteerde huid, wordt met een peeling behandeling, aangepakt.

Er wordt bij mij in de praktijk gewerkt, met de milde en intensievere peelings van Image skincare.  Deze peelings, kunnen eventueel in een kuur worden herhaald. Met een kuur geef je je huid een enorme voorsprong op weg naar de mooiste versie van jouw huid, maar ze kunnen ook als losse behandeling worden gedaan.

Om huidproblemen te kunnen aanpakken, zijn er verschillende peelingbehandelingen mogelijk.

  1. Droge, gevoelige (rode) huid en voor de huid met rosacea (milde peeling)
  2. Alle huidtypen en voor de geirriteerde huid die uit balans is, zwangere vrouwen en tieners (milde peeling)
  3. Huidveroudering en huidverslapping (milde tot intensieve peeling)
  4. Acne, vette huid, verwijde poriën (intensieve peeling)

Een peelingbehandeling bestaat uit een dubbele reiniging. De huid wordt ontvet met een ontvettende oplossing. De peeling wordt aangebracht en blijft afhankelijk van de peelingvloeistof een aantal minuten op de huid. Dan wordt de peeling geneutraliseerd en verwijderd. Dan wordt er een korte uitreiniging van eventuele onzuiverheden, gedaan. De behandeling wordt afgesloten  met het aanbrengen van een speciaal serum, oog-dagcreme en lipcomplex.