Prijs: € 145,-
Duur: 115 minuten

Het complete anti-aging pakket, voor het ultieme resultaat. Geschikt voor de oudere huid die behoefte heeft aan versteviging, vocht, voeding. Kortom alles wat je nodig hebt om huidveroudering aan te pakken. Zichtbaar resultaat! Jouw huid ziet er na deze behandeling weer stralend uit.

Na de dubbele reiniging, worden je wenkbrauwen gemodelleerd. Vervolgens wordt je huid ontvet als voorbereiding op de wrinkle lift peeling. Na de inwerktijd wordt de peeling geneutraliseerd en verwijderd. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Na deze anti-aging peeling onderga jij een heerlijke anti-aging massage, die jouw huid weer laat stralen met een gezonde goed doorbloede teint. De huid is hierna perfect voorbereid om de splash van het I-mask, optimaal op te kunnen nemen. Eventuele restanten van het I-mask worden na de inwerktijd ingemasseerd en dan wordt de behandeling afgesloten met het aanbrengen van een oog- en dagcreme en het lipcomplex.

De peeling in deze behandeling is minder geschikt als eerste behandeling, omdat jouw huid eerst moet wennen aan de actieve producten. De Image VIP behandeling is dan een goed alternatief, omdat hier een milde peeling in zit.