De meeste producten zijn bij Praktijk voor huidverbetering ANITA RICKEN altijd op voorraad. Mocht je producten nodig hebben, dan zijn er verschillende opties.

Telefoon: 026-49 55 049
E-mail info@huidverbetering-anitaricken.nl
Whats-app (mobiele nummer opvraagbaar)

  • Optie 1: ophalen bij mij aan de voordeur. Ik zorg dat het klaar staat bij de voordeur, zodra ik weet wanneer jij het komt ophalen.
  • Optie 2: woon je in de regio (max 10 km) Ik breng het naar jou, met gepaste afstand/contactloos, tot aan de voordeur.

Betaling kan via een tikkie, overmaken of pinnen.

Aankopen rechtstreeks bij mij in de praktijk, hebben ivm het kunnen geven van een persoonlijk huidadvies, waardoor je zeker bent dat je de voor jouw geschikte producten koopt, een meerwaarde.

Mocht het niet lukken om persoonlijk je producten op te halen bij mij in de praktijk of wil je geen gebruik maken van de persoonlijke thuisbezorg service en wil je het liever online bestellen? Dan kun je op de knop: officiële webshop IMAGE Skincare of op de blauwe knop “klik hier” klikken of rechtstreeks in het menu via de webshop, en jouw favoriete producten bestellen.

Officiële webshop IMAGE Skincare

Wil je via de webshop bestellen en wil je toch graag hulp bij het kiezen van de producten? Of wil je een huidadvies of een belafspraak met beeld. Bel dan even naar 026-4955049. Ik geef je graag tips, welke producten het beste geschikt zijn en hoe je ze het beste kunt gebruiken. Dit is een gratis service en heel handig, omdat de producten van IMAGE Skincare vaak wat begeleiding nodig hebben, om het gewenste resultaat te bereiken.